Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği

İletişim Bilgileri

Ferhat AKMERMER

MÜSİAD Kayseri Başkanı
MÜSİAD Üyelik Tarihi: 01.01.2017
Çalıştığı Sektör ve Firması
Yazılım: Sahir Yazılım
Ev Dışı Tüketim: Emek Gıda
İnşaat: Fonart İnşaat
Firmalar
Sahir Yazılım
Sahir Yazılım, hayatı kolaylaştıran pratik yazılımlar üreten bir teknoloji firmasıdır. PraSoft Yazılım, kendi bünyesinde PraPazar , Pranomi, PraAkademi ve PraMarkt alt markalarına sahiptir. Süreç içerisinde değişim gösteren teknolojik altyapı ve kullanıcı ihtiyaçlarını analiz ederek stratejiler geliştiren Prasoft, dijital dönüşüm yaşayan kullanıcılarının gerçekten neye ihtiyaç duyabileceklerini önceden tespit eder, tasarlar ve kullanıma sunar. PraSoft, birbirinden farklı segmentlerdeki müşterilerinin zaman ve işgücü maliyetlerini minimize ederek kendi işlerine odaklanmalarına katkı sağlamaktadır. Bizler PraSoft olarak, iç dinamiklerini maximum seviyede kullananan dinamik bir ekibiz. Rotamızı, sektördeki gelişmeleri önceden tahmin ederek çiziyoruz. Değişim gösteren yaşam tarzlarının ve sosyo ekonomik şartların oluşturduğu rüzgarın ivmesiyle ülkemizin kalkınması adına durmadan çaba sarfediyoruz.
Emek Gıda
Şirketimiz 1958 yılında “EMEK TİCARET” olarak rahmetli Onursal Başkanımız Mustafa AKMERMER tarafından kurulmuştur. 1991 yılına kadar işin başında bir fiil devam ettiren Mustafa AKMERMER, görevini aynı yıl oğulları Murat – Mehmet – Ferhat AKMERMER’ e devretmiştir. Mustafa AKMERMER’ in piyasada 33 yıllık bilgi, tecrübe, güven duyulan firma profilini aynı ekip devam ettirmiş bugünlere getirmiştir. 2005 yılında kurumsallaşma çalışmalarına tamamlamış olup LİMİTED ŞİRKET halini almıştır. Şirketimiz 2012 yılı başına kadar, bir başka deyişle 54 yıl yarım asrı aşkın bir zamandır TOPTAN GIDA PAZARLAMA işini saygı duyulan, güven veren, doğruluktan ve dürüstlükten ödün vermeden devam ettiren firma olmuştur. Bu işimize ilave olarak 2012 yılı Ocak ayında HORECA (Hotel-Restaurant-Cafe) bir başka deyişle Ev Dışı Tüketim (EDT) sektörüne adım atmıştır. O günden bugüne sektörde öncü firma olma özelliğini korumuştur. Belli bir noktaya ulaşan firmamız durmadan daha büyük hedeflere ulaşmak için ilk gün ki heyecanla yoluna devam etmektedir. Şirketimiz iştirakçileri Murat, Mehmet ve Ferhat AKMERMER’ in aynı zamanda KAYSERİ İŞYERİ KOOPERATİFİ hissedarlarından olup; Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesine kurulan 40.000.000-TL ( Kırk milyon türklirası) bütçeli dev bir yatırım olan KASTİM GIDACILAR İŞYERİ KOOPERATİFİ’ nin Yönetim de yer almakta ve Finanstan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.
Fonart İnşaat
Fonart Yapı, 10 yıldan az bir sürede Türkiye’de elde ettiği başarıları ve edindiği tecrübeleri 2018 yılından itibaren Fonart Yapı platformuyla yurt içine taşımaktadır. Bulunduğu bölgelerde tasarım, satış ve pazarlama, gayrimenkul ve varlık yönetimi alanlarında hizmet vermek için çalışmaktadır. Fonart Yapı bulunduğu her yerde ilham veren bir marka olmaya ve dünyanın en önemli şehirlerine iz bırakmaya hazırlanıyor..